Back-up & Herstel
Gegevensbescherming en -herstel
Welke back-upopties zijn beschikbaar?
Open Instellingen → Back-up & synchronisatie. Er zijn drie manieren om je gegevens te beschermen:
- Automatische bescherming — maakt na wijzigingen op de achtergrond een back-up. Kies onder „Back-uplocatie“ voor „Lokale map“ (op dit apparaat, standaard), „Beveiligde cloud“ (versleuteld in de cloud) of „iCloud“ (iPhone) / „Externe map“ (Android). Alleen iCloud en Externe map nemen ook je afbeeldingen mee. „Nu back-uppen“ start direct een back-up.
- Back-upbestand — sla al je gegevens op als bestand, bijv. op een usb-stick of in je eigen cloudopslag (zie „Hoe exporteer ik een back-upbestand?“).
- Snelle apparaatsynchronisatie — zet alle gegevens met „Apparaatoverdracht“ rechtstreeks over naar een andere telefoon of tablet.
De lokale map staat op dit apparaat en gaat verloren als je de app verwijdert. Kies voor de zekerheid Beveiligde cloud, iCloud of Externe map.
Hoe werkt automatische back-up?
Als „Automatische back-up inschakelen“ aanstaat (standaard), maakt de app ongeveer 30 seconden na elke wijziging een back-up, bijv. als je een klant toevoegt of een bestelling opslaat. Is er sinds de laatste back-up niets veranderd, dan wordt er geen nieuwe gemaakt. Back-ups gaan naar de „Back-uplocatie“ die je koos onder Instellingen → Back-up & synchronisatie. Is je laatste back-up een dag of ouder, dan herinnert het scherm je eraan op „Nu back-uppen“ te tikken.
Hoe maak ik een handmatige back-up?
Open Instellingen → Back-up & synchronisatie en tik onder „Automatische bescherming“ op „Nu back-uppen“. De app maakt meteen een back-up van al je gegevens naar de gekozen „Back-uplocatie“, ook als automatische back-up uitstaat. Voor een aparte kopie kun je ook een „Back-upbestand“ exporteren (zie „Hoe exporteer ik een back-upbestand?“).
Hoe exporteer ik een back-upbestand?
Het exporteren van een back-upbestand moet eerst worden goedgekeurd:
- Tik onder Instellingen → Back-up & synchronisatie bij „Back-upbestand“ op „JSON-back-up exporteren“. Zo verstuur je een exportaanvraag.
- Een beheerder beoordeelt de aanvraag. Tik op „Status controleren“ om te zien of die is goedgekeurd.
- Na goedkeuring voer je de „6-cijferige exportcode“ van de beheerder in en tik je op „Verifiëren en exporteren“.
- Sla het bestand op waar je wilt, bijv. op een usb-stick of in je eigen cloudopslag.
Na drie verkeerde codes moet je 30 seconden wachten. Automatische back-ups en „Apparaatoverdracht“ hebben geen goedkeuring nodig.
Hoe herstel ik mijn gegevens vanuit een back-up?
Herstellen gaat altijd handmatig — alleen inloggen herstelt niets.
- Vanuit een automatische back-up: kies onder Instellingen → Back-up & synchronisatie eerst de „Back-uplocatie“ waar de back-up staat (bijv. „Beveiligde cloud“ op een nieuwe telefoon), tik dan onder „Herstellen van back-up“ op „Nu herstellen“ en bevestig.
- Vanuit een back-upbestand: zie „Hoe zet ik gegevens terug uit een back-upbestand?“.
- Vanaf een ander apparaat: zie „Hoe breng ik al mijn gegevens over naar een nieuw apparaat?“.
Het herstellen van een back-up of bestand vervangt alle gegevens die nu in de app staan en kan niet ongedaan worden gemaakt.
Hoe zet ik gegevens terug uit een back-upbestand?
- Open Instellingen → Back-up & synchronisatie
- Tik onder „Herstellen van bestand“ op „JSON-back-up importeren“ en kies je back-upbestand
- Controleer het voorbeeld en tik op „Importeren“
Het importeren vervangt alle gegevens die nu in de app staan door de gegevens uit het bestand. Dit kan niet ongedaan worden gemaakt, dus maak bij twijfel eerst een back-up.
Synchroniseren mijn apparaten automatisch met elkaar?
Nee. Je gegevens worden op je apparaat opgeslagen en er is geen doorlopende synchronisatie tussen apparaten. Gebruik „Apparaatoverdracht“ om alles van het ene naar het andere apparaat te kopiëren (zie „Hoe breng ik al mijn gegevens over naar een nieuw apparaat?“). Gebruik je de app op twee apparaten, dan verschijnt wat je op het ene invoert pas na een nieuwe overdracht op het andere.
Hoe breng ik al mijn gegevens over naar een nieuw apparaat?
- Log op beide apparaten in met hetzelfde account en houd beide online
- Open op het oude apparaat Instellingen → Back-up & synchronisatie, tik op „Apparaatoverdracht“ en kies „Gegevens verzenden“. Er verschijnt een QR-code.
- Open op het nieuwe apparaat ook „Apparaatoverdracht“, kies „Gegevens ontvangen“ en scan de QR-code. Tijdens het instellen biedt een nieuw apparaat ook „Synchroniseren vanaf een ander apparaat“ aan.
- Wacht tot beide apparaten melden dat de overdracht klaar is
Heeft het nieuwe apparaat al gegevens, kies dan „Slim samenvoegen“ (houdt van elk item de nieuwste versie) of „Alles vervangen“. De gegevens zijn tijdens de overdracht versleuteld.