Înregistrează-te
Autentifică-te pentru a-ți administra afacerea de vânzări directe
sau continuă cu e-mailul
Șterge contul
Sigur vrei să îți ștergi contul?
Această acțiune nu poate fi anulată. Toate datele tale vor fi șterse definitiv.
Acest lucru va șterge permanent:
- Profilul tău și profilul întreprinderii
- Datele clienților tăi (criptate)
- Comenzi, facturi și înregistrări financiare
- Produse și inventar
- Programări și memento-uri
- Contul tău de conectare (după 90 de zile)
Datele tale de autentificare vor rămâne active timp de 90 de zile după ștergere, permițându-ți să îți recuperezi contul dacă te răzgândești. După 90 de zile, contul tău va fi eliminat definitiv.
Șterge contul
Această acțiune nu poate fi anulată. Toate datele tale vor fi șterse definitiv.